Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief


Klantenoordeel (65 beoordelingen)


Nadat we een pakket
uitgeleverd hebben
vragen we onze
klanten om een eerlijke
beoordeling achter te laten.

8,3
/ 10

Lees meer

Tigo - Maximizer 2ES75

€ 97,50 incl. btw


Fabrikant Tigo
Type Maximizer 2ES75
Fabrieksgarantie - jaar
AC nominaal vermogen W
Max. AC vermogen W
Aantal fasen
Aantal MPP trackers
Europese efficiëntie 0,00%
Afmetingen 142,3x29,3x1631mm (l×b×h)
IP klasse IP65
Typology -
Wifi -
Ethernet aansluiting -
Bluetooth -
RS485 -
RS422 -
GPRS -
USB -
Connector DC MC4
Max DC vermogen 375W
Max DC voltage 75V
Start DC voltage -V
Min. voltage range -V
Max. voltage range -V
Max DC current/string (A) 7.00

Deze Tigo Maximizer 2ES75 optimizer heeft een IP klasse van IP65 en wordt met MC4 connectors aangesloten op de panelen. De Maximizer 2ES75 heeft een maximale DC input van 375 Watt. De producent biedt maar liefst jaar garantie.

Optimizers zijn onmisbaar op daken waar schaduwval is maar dat niet alleen. Optimizers zorgen tot wel 25% meer opbrengst omdat ieder paneel onafhankelijk van de andere panelen kan leveren aan de omvormer. Zelfs met een identieke test opstelling leveren optimizers al 2% meer vermogen dan een stringomvormer. Met name op de lange termijn zijn optimizers erg interessant, het verschil in vermogen tussen panelen neemt in de loop der tijd namelijk toe en in reguliere systemen wordt de opbrengst aangepast aan het zwakste paneel. Met Optimizers is dit verleden tijd en presteert uw systeem altijd met maximale capaciteit! Het onderhouden van een pv-systeem of zonnepanelen installatie wordt met optimizers erg eenvoudig omdat u perfect per paneel kan monitoren wat er opgewekt wordt en dus ook welk paneel al iets eerder een poetsbeurt nodig heeft.

Tigo volgt in de voetsporen van Solar Edge en biedt dezelfde voordelen als haar jongere maar grotere broer. Tigo heeft echter één belangrijk verschil en dat is dat ze met alle omvormers kunnen werken. Solar Edge systemen werken met eigen Solar Edge omvormers. Tigo is daarom een ideale keuze om bestaande systemen een upgrade te geven of wanneer u niet afhankelijk wilt zijn van 1 merk.


Download datasheet
Download datasheet

Totaalprijs

€ 97,50 incl. btw


Bestellen


Klik op 'Aan de winkelwagen toevoegen' om het product te bestellen