Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Over de Zonnepanelen Discounter

Waarom we de zonnepanelendiscounter hebben opgericht

Energie wordt duurder en duurder, meer mensen hebben er meer van nodig. Dat vraagt om duurzame energie! Er is veel informatie te vinden op internet, maar is er erg praktisch is het vaak niet. Zonde! Want er zijn zoveel technologieën beschikbaar waar we gebruik van kunnen maken. Om daar verandering in te brengen werd in 2012 Zonnepanelendiscounter.net opgericht door een ervaren projectmanager uit de Solar industrie en een webontwikkelaar.

De doelen van de Zonnepanelen Discounter (ZPD) zijn heel eenvoudig:

 • We willen PV systemen aanbieden die iedereen kan betalen
  Het is namelijk veel effectiever als we allemaal geld besparen op energie en we die kolen lekker in de grond kunnen laten zitten.
 • We willen materialen aanbieden die zo lang mogelijk meegaan
  Het heeft geen zin als we in de meterkast geld besparen maar op het dak iedere keer opnieuw een fortuin moeten uitgeven. Onze materialen en gekozen producenten moeten daarom aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.
 • We willen systemen aanbieden die mensen zelf kunnen installeren
  Energie onafhankelijkheid betekent voor ons ook dat de installatie en het onderhoud van het systeem eenvoudig moet zijn. Toegang tot energie moet je zelf kunnen regelen; het is te belangrijk om daarbij afhankelijk te zijn van anderen.
 • We willen mensen voorzien van de informatie die ze nodig hebben
  Om een goede keuze te maken is praktische info erg belangrijk. Wat voor het ene dak een goede oplossing is, hoeft niet voor ieder dak goed te zijn.

De voordelen voor u

Onze aanpak is uniek in de markt. We werken samen met de zeven beste leveranciers van Nederland. Wij selecteren onze leveranciers op basis van leverbetrouwbaarheid, productassortiment, prijzen, financiële gezondheid en service zoals bijvoorbeeld garantie. Onze leveranciers bezorgen direct bij u thuis. Hierdoor slaan we een stap over in het proces en hoeven wij geen eigen voorraad aan te houden.

Deze aanpak heeft belangrijke voordelen voor u:

 • Laagste prijsgarantie
  Lage kosten voor ons zijn lage prijzen voor u en dat is prettig, want uw terugverdientijd is zo een stuk korter. Het prijsverschil loopt al gauw op tot een of enkele panelen per pakket!
 • U krijgt de nieuwste producten geleverd
  We houden geen eigen voorraad maar kopen direct in bij de importeur. Zo heeft u altijd het nieuwste product tegen de beste prijs. Komt er een nieuw type op de markt en staat ie nog niet op onze website? Vraag dan naar de mogelijkheden. 
 • Ons advies is altijd neutraal en gebaseerd op uw situatie
  Wij geven u advies op basis van onze ervaring en kennis, op maat voor uw wensen, dak en energiebehoefte. Ons advies aan u is echt objectief en dus niet gebaseerd op de voorraad die we kwijt moeten, die hebben we namelijk niet :). Meestal bieden we u een aantal opties voor uw situatie en leggen we u de verschillen tussen de opties goed uit. Zo maakt u de keuze die het beste past bij uw situatie.
 • U kunt bij ons bijna alle merken en types bestellen mét laagste prijsgarantie
  We vinden het dus prettig als u een offerte komt vergelijken bij ons. Dankzij ons grote netwerk van importeurs en leveranciers en onze korte keten kunnen we u vrijwel alle merken leveren tegen zeer scherpe prijzen. We bieden u daarom de laagste prijsgarantie bij vergelijkbare offertes. U leest er hier meer over.
 • Uw garantie is veilig met uw aankoop bij ons
  Al onze producten hebben fabrieksgarantie. De duur van de garantie staat per product vermeld in de webshop en uw garantiecertificaten worden bij uw producten meegeleverd. 

Gegarandeerd kwaliteitsproducten

In de webshop staan alleen producten die aan de geldende normen voldoen en voorzien zijn van de noodzakelijke certificaten en kwaliteitskeurmerken. Daarnaast voldoen onze producten aan de strengste kwaliteitseisen én worden ze grondig getest in praktijksituaties voordat ze in onze digitale schappen belanden. De importeurs en groothandels waar wij mee samenwerken zien hier ook strikt op toe. Er is dus een dubbele controle. 

We kijken ook naar de bedrijfsvoering van een producent. Is deze voldoende solvabel, hoe wordt omgegaan met retouraanvragen en garanties? Zijn de afgegeven garanties herverzekerd? Voor onze klanten en dus voor ons belangrijke pijlers.

Zonnepanelen Installeren met de Zonnepanelendiscounter

Onze pakketten zijn zo samengesteld dat ze ideaal zijn voor de doe-het-zelver. Wij vinden dat echte energie-onafhankelijkheid begint bij de installatie en het onderhoud, bovendien is het eenvoudig en een stuk goedkoper. Uiteraard is een doe-het-zelf zonnepanelenpakket niet voor iedereen weggelegd. Daarom bieden wij ook installatie aan als optie. U kunt daarbij kiezen om een deel zelf te installeren, bijvoorbeeld de draagconstructie of juist het elektrawerk. Zo zijn we er voor iedere doe-het-zelver, dus ook als u alleen zelf het systeem koopt.

Voor onze installaties werken wij samen met een tweetal installatiebedrijven gespecialiseerd in zonnepanelen en werkzaam in heel Nederland. Ze hebben onder andere installaties verricht voor de vereniging eigen huis, 123zonne-energie en grote zonneparken voor energieleveranciers. Zo strikt als we zijn bij de selectie van onze producten zo strikt controleren wij ook onze installateurs. U weet dus zeker dat u vaklui in huis haalt en voor vragen of onderhoud kunt u altijd bij ons terecht.

Ons team

Ons team bestaat uit zeven jonge enthousiaste mensen die allemaal iets hebben met duurzaamheid en groene energie. Onze technische collega’s doen hun best de webshop zoveel mogelijk te automatiseren zodat onze klantenservice alle tijd vrij heeft om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van goed advies.

Wilt u ons beter leren kennen of heeft u een vraag? Start een chatgesprek, stuur een e-mail of bel ons even op.

Tot snel!

Het team van Zonnepanelendiscounter.net