Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Hoe werkt de Zonnepanelen Discounter?

Een pv-systeem oftewel een zonnepanelen installatie is een lange termijn investering waarmee u uw woongenot verhoogd. Want zeg nou zelf, minder stroomkosten betalen woont een stuk comfortabeler. Om te kunnen garanderen dat de investering die u doet, aansluit bij uw huidige én toekomstige wensen en gezinssituatie doorlopen wij samen met u het bestelproces.

Kortste route

 
  1. U maakt een zonnepanelendiscounter account aan.
    Met dit account kunt u bestellingen plaatsen door producten aan de winkelwagen toe te voegen. In ons productoverzicht vindt u een breed scala aan producten. Complete systemen, omvormers, zonnepanelen, draagconstructies, monitoring, DC materiaal en meer. U kunt natuurlijk een compleet systeem samenstellen met losse onderdelen maar u kunt ook uitgaan van een bestaand systeem en dit aanpassen aan uw wensen. Deze optie is met name interessant voor mensen die weten wat ze nodig hebben en installateurs. 
  2. Monitoren van uw bestelling
    In uw account kunt u de status van uw bestelling zien. Zo weet u precies waar u aan toe bent! In de meeste gevallen nemen we voorafgaand aan de definitieve bestelling nog even contact om er zeker van te zijn dat we alles op maat kunnen leveren voor u.
  3. De levering vindt plaats
    Het is zover! U ontvangt uw product(en) en u of de installateur kan aan de slag. Laat de zon maar schijnen!

Heeft u wat meer hulp nodig?

Stap 1 Het kiezen van de juiste zonnepanelen

De makkelijkste methode is het aanvragen van een offerte. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op en samen met u kijken wij naar uw wensen, verbruik, daksituatie en andere zaken om u een goed voorstel te kunnen doen. Ons aanbod sluit op deze manier altijd zo goed mogelijk aan op uw situatie. Dit is een goede optie als u nog niet goed weten wat u nodig heeft. Uiteraard ook als u precies weet wat u nodig heeft en u de prijzen wilt vergelijken van diverse zonnepanelen leveranciers.

Stap 2 het bestellen van het systeem

Als u besluit te offerte te accepteren, wordt een account aangemaakt voor. In dit account vindt u de producten uit de geaccepteerde offerte terug. U hoeft alleen nog de bestelling af te ronden door te betalen in de webshop. 

Stap 3 De levering

In uw account kunt u de status van uw bestelling zien. Zo weet u precies waar u aan toe bent!