Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Alles over Retourneren

U heeft het wettelijke recht om uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen te retourneren. U mag na ontvangst van uw bestelling de verpakking openen en het product bekijken en testen. Dit houdt in dat u een omvormer bijvoorbeeld in mag steken om te controleren of het scherm werkt. Bent u niet tevreden en wilt u het product terugzenden doe dit dan zoveel mogelijk in de originele verpakking, zodat het product veilig retour gezonden kan worden. Wij zullen u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten, na ontvangst van de retour gezonden goederen, uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen.

De verzendkosten die gemoeid zijn met het retour zenden van de producten zijn in de meeste gevallen voor uw eigen rekening. Het terugsturen van de meeste pakketten kost €6,95 wanneer u via PostNL verstuurd. Let op dat grote producten zoals de zwaardere omvormers en dakrails hogere verzendkosten hebben als u deze wilt retourneren omdat ze niet met reguliere pakketpost mee kunnen.

Retourformulier

Download hier het retourformulier. Graagt het formulier volledig invullen en retour sturen naar het opgegeven adres.

De uitzonderingen

Zonnepanelen
Vanwege de gevoeligheid van de panelen kunt u deze niet terugsturen.

Complete pakketten
Pakketten worden op maat voor u samengesteld met bekabeling en draagconstructie e.d. Omdat dit heel specifieke pakketten zijn, afgestemd op uw persoonlijke situatie, kunt u deze niet retourneren.

Gebruikte producten
U mag een product testen. Hebt u een product in gebruik genomen dan mag u deze niet meer terugzenden. Hebt u tijdens het testen het product beschadigd en u wilt het alsnog retourneren dan moet u deze schade vergoeden.

Producten met verzegeling of registratie
Sommige producten hebben een verzegeling of hebben registratie nodig voordat ze gebruikt kunnen worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor sommige omvormers en monitoringsproducten. Als u de verzegeling verbreekt of het product registreert dan vervalt uw retourrecht.