Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Privacy Policy

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van wat wij met uw gegevens doen. Daarom hebben we deze privacy policy opgesteld. Hierin leest u dat wij uw gegevens alleen gebruiken om u van dienst te zijn en dat wij uw gegevens nooit delen met derden. 

Persoonsgegevens
Je kan je persoonlijke gegevens bij ons laten wijzigen op basis van het correctierecht. Het is mogelijk om te achterhalen welke persoonlijke gegevens bij ons bekend zijn en waar ze precies voor gebruikt worden. Onvolledige of onjuiste informatie kan op deze manier worden hersteld of verwijderd.
Het is mogelijk je te beroepen op het recht van verzet. Dit houdt in dat je als betrokkene of gemachtigde een verzoek kan doen tot beëindiging van de gegevensverwerking. Je dient dit te doen door een brief voorzien van een kopie van een geldig legitimatiebewijs te sturen naar onze klantenservice.

Chat
Alle chatlogs worden automatisch opgeslagen en bewaard gedurende 4 weken. Na deze periode worden de chatlogs automatisch verwijderd. Wij gebruiken deze chatlogs alleen indien wij adresgegevens nodig hebben om uw vraag te beantwoorden. Geen van de gegevens die door u op de chat verstrekt worden delen wij met derden.

Statistieken
Wij houden gebruiksstatistieken bij om uw ervaring op onze website te kunnen verbeteren. Deze statistieken bevatten informatie zoals het aantal keer dat de website bezocht wordt, hoe er gebruik wordt gemaakt van de menu's en het aantal bezoekers. Deze informatie wordt niet op individueelniveau verwerkt. De informatie die verzameld wordt, is alleen toegankelijk voor de Zonnepanelen Discounter en wordt niet aan derden verstrekt.

Links 
We gebruiken links naar leveranciers/producenten. Zonnepanelen Discounter kan geen geval verantwoordelijkheid nemen voor de manier waarop deze websites de privacy van bezoekers waarborgen. Zonnepanelen Discounter niet verantwoordelijk voor de content van deze websites.