Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Nieuws

Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning!

Wist jij dat een investering in zonnepanelen voor je woning direct de waarde van je woning of pand verhoogd? Vaak is deze waardeverhoging zelfs hoger dan de investering die je moet doen! Hoe het komt dat je woning in waarde stijgt? 

  1. Het is een verbetering van je huis/pand.
    Wanneer u onderhoud of verbeteringen aan uw huis aanbrengt, verhoogt dit de waarde van het gebouw. Zoals een verbouwing (bijvoorbeeld een nieuwe badkamer) of een nieuwe ketel een gebouw aantrekkelijker maakt voor kopers, zo zijn zonnepanelen ook een waardevolle toevoeging en modernisering van uw woning of bedrijfspand.
  2. Het energielabel stijgt
    Bij verkoop of verbouwing worden huizen voorzien van een energielabel om de prestaties in warmte- en elektriciteitsverbruik aan te geven. Door zonnepanelen toe te voegen aan uw huis zorgt u er direct voor dat uw woning één of meerdere labelniveaus stijgt. Bovendien worden er steeds strengere eisen aan de energielabels van gebouwen gesteld. Met een zonne-installatie bent u voorbereid op veranderingen in de eisen, mocht u uw huis willen verkopen of verbouwen.
  3. Kostenbesparing op de energiekosten
    Doordat je met de zonnepanelen zelf energie opwekt, dalen je energiekosten. Dit bespaart kopers veel geld, zeker met de stijgende energiekosten. Hierdoor zal uw woning of pand dus ook meer waard worden.Ga terug naar het overzicht