Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Nieuws

Subsidie in de gemeente Nijmegen!

Woont u in de gemeente Nijmegen en wilt u graag zonnepanelen op uw woning plaatsen? Aarzel dan niet langer, hier kunt u maximaal € 500,- subisidie voor ontvangen!

Fragment van de website:
Als woningeigenaar en als huurder kunt u subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen in of aan uw woning. De subsidie geldt voor 2 pakketten van maatregelen.

Pakket 1 gaat over diverse duurzame maatregelen zoals zonnepanelen, zonneboilers, pelletkachels en een Energie Prestatie Advies.
Pakket 2 gaat over isolatiemaatregelen zoals muur-, dak-, vloer- en bodemisolatie en HR++ glas.

De gemeente vergoedt 1/3 van de kosten voor de energiebesparende maatregelen per pakket. Het maximale subsidiebedrag per pakket bedraagt € 500,-. U kunt voor beide pakketten een subsidieaanvraag indienen. Wilt u in aanmerking komen voor de subsidie uit pakket 1 én 2, dan moet u de aanvraag gelijktijdig indienen.
Bij aanvraag met minimaal 5 anderen is het maximum €750,- per pakket. De werkzaamheden aan de woning kunnen per aanvrager verschillen.

De gemeente beoordeelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst.

Voor meer informatie en de voorwaarden gaat u naar http://www.nijmegen.nl/digitalebalie/pdc2.asp?req=toon_product&productid=724  
Ga terug naar het overzicht