Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Nieuws

Doe-het-zelf, uw terugverdientijd van zonnepanelen schiet omhoog!

Herinnert u het zich nog? Die tijd je nog aan je brommer kon sleutelen, of zelf onderdelen aan je auto kon vervangen. Tegenwoordig wordt alles steeds geavanceerder, duurder en innovatiever. De Doe-het-zelfmarkt rukt echter op! Dat zien we ook bij zonnestroomsystemen: u kunt al snel zo maar € 1.500,- besparen als u zelf het dak op gaat om de zonnepanelen te installeren! En dat is mooi meegenomen, want uw terugverdientijd van een systeem schiet daardoor omhoog!

We geven u het volgende rekenvoorbeeld:

U wilt graag zonnepanelen aanschaffen en ziet een goede aanbieding: voor maar € 3.916,- krijgt u een systeem van 6 modules inclusief omvormer, bekabeling en installatie. Wanneer u uw pakket echter bij Zonnepanelen Discounter besteld via internet, koopt u een gelijkwaardig pakket al voor slechts € 2.145,- en kunt u de zonnepanelen zelf op uw dak installeren. Een besparing van ruim € 1.750,- en in dit geval circa 55%! Uw terugverdientijd van dit pakket is 6 jaar, terwijl uw terugverdientijd van het eerder genoemde pakket maar liefst 11,5 jaar is.

Met de speciaal voor u gemaakte handleiding van de Zonnepanelen Discounter is het eenvoudiger dan ooit om zelf uw zonnestroomsysteem op uw platte of schuine dak te installeren! 
Ga terug naar het overzicht