Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Nieuws

De ZPD viert feest!

De Zonnepanelen Discounter viert feest! Deze zomer bestaan wij namelijk 3 jaar én onze website is compleet vernieuwd! Door het nieuwe design hopen wij dat u nog sneller en eenvoudiger uw weg vindt naar het pakket dat het beste bij u past. Tevens is ons assortiment uitgebreid met 16 omvormer merken, waaronder Solaredge: van groot tot klein, van A-merk tot basic, een omvormer die bij uw systeem past!

Met ons team van 7 mensen hebben wij in totaal ruim 35 jaar ervaring in de zonne-energie sector. Heeft u een vraag over een zonnepaneel, AC materiaal, bekabeling, montagesystemen of technische specificaties? Wij weten het antwoord!

Wij vieren feest, u dus ook! Like onze Facebook pagina zodat u op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes. De 100e nieuwe like krijgt een leuke solar-gadget!

Wij wensen u veel plezier op onze nieuwe website. Mocht u suggesties hebben om u nog beter te kunnen helpen, of heeft u een vraag, schroom niet en neem contact met ons op via info@zonnepanelendiscounter.net of bel ons op: 046-7850045.
Ga terug naar het overzicht