Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Nieuws

De subsidie raakt op...

Wij hebben inmiddels van verschillende klanten de vraag gekregen of de subsidie van AgentschapNL – die tot 28 december 2013 aan te vragen is – tot 28 december nog beschikbaar is, of dat de pot voor die tijd leeg is.

De overheid heeft in 2012 en 2013 particulieren gestimuleerd om zonnepanelen aan te schaffen op hun woning, door 15% van de aanschafwaarde te subsidiëren, met een maximum van € 650,-. Voor zo ver nu bekend is zal in 2014 geen subsidie beschikbaar worden gesteld. Met het aantal aangevraagde subsidies tot nu toe is de verwachting dat ruim voor eind december de subsidiepot al leeg is.

Nederland is op dit moment nog een van de weinige landen ter wereld die een subsidie op de aanschaf van zonnepanelen kent. Alleen Duitsland kent nog subsidies, deze zijn tevens vele malen hoger dan in Nederland.

Twijfel niet langer over de aanschaf van uw zonnestroompakket. Op dit moment krijgt u nog 15% van uw aanschafprijs terug, na 28 december is dit niet meer mogelijk. Dit kan al snel honderden euro’s schelen! Bij al onze pakketten ziet u direct welk bedrag aan subsidie u kunt opgeven bij uw aanvraag.
Ga terug naar het overzicht