Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Nieuws

De ervaring van de heer Veenstra

Onlangs schafte meneer Veenstra een zonnepanelen systeem aan bij de Zonnepanelen Discounter. 

De wensen van meneer Veenstra sloten niet aan op de standaard pakketten die wij aanbieden. Daarom zijn we samen gaan kijken hoe we een op maat gemaakt pakket moesten invullen. We kwamen uit op 10 modulen van het merk Yingli Solar, 260 Wp, mono kristallijn. Dit in combinatie met Growatt 3.000 TL omvormer.

"In eerste instantie zat ik te denken aan een 'portrait' opstelling van de panelen. Na overleg zijn we tot een optimale opstelling op mijn dak gekomen: door de zonnepanelen 'landscape' te plaatsen onder een hellingshoek van 15 graden kon ik het maximale vermogen op mijn dakvlak plaatsen!"

Ook over de installatie van het systeem is meneer Veenstra erg positief: "Mijn zoon en ik hadden er 2 dagen voor uit getrokken, maar vrijdagmiddag om 16.00u hadden we alles geplaatst, verbonden en geinstalleerd, dus ook de verbinding met internet." De WiFi module van Growatt wordt in de omvormer geplugd waardoor de opbrengst online is uit te lezen.

"Al met al was de installatie verbazend eenvoudig. Het zwaarste deel was het plaatsen van de ballast in de Lightbox, het onderstel voor de zonnepanelen. Ik kon gelukkig beschikken over een hoogwerker, dat vereenvoudigde de klus behoorlijk!"

Wij zijn blij met het eindresultaat bij meneer Veenstra, laat de zon nu maar schijnen!
Ga terug naar het overzicht