Totaal bedrag
€ 0,00
0
Bel ons op 046-2021175

Lokaal tarief

Nieuws

Bereken uw terugverdientijd!

Zonne-energie komt steeds vaker ter sprake en er wordt steeds meer reclame voor gemaakt. Het enige dat vaak ontbreekt is een berekening van de terugverdientijd. Zo ontving ik onlangs een brief van Vereniging Eigen Huis over de vordelen van een collectieve inkoop van zonnepanelen. Maar wist u dat u nog steeds voordeliger uit bent met een doe-het-zelf pakket van de Zonnepanelen Discounter? En dat terwijl u dezelfde materialen, kwaliteit en garanties bij ons krijgt: Growatt en SMA zijn al jaren een succes bij Vereniging Eigen Huis.

Om de terugverdientijd voor iedere situatie specifiek te berekenen hebben wij een SolarCheck op onze website: http://www.zpd.nu/solar-check.html 

Ik doorloop de SolarCheck en kies het volgende:

  • Stel u heeft ruimte op uw dak voor 6 panelen.
  • Uw dak ligt op het zuiden.
  • U betaalt EUR 0,25 per kWh.
  • U verbruikt 3.000 kWh per jaar.

En dat is het! De SolarCheck heeft nu berekend dat de terugverdientijd van een pakket met 6 panelen, inclusief omvormer, draagconstructie en bekabeling slechts 6 jaar bedraagt! Tevens bespaart u de komende 25 jaar (!) EUR 338,85 per jaar!

Bestelt u vandaag bij Vereniging Eigen Huis, dan heeft u hopelijk rond de zomervakantie uw pakket geïnstalleerd op uw dak liggen. Bestelt u vandaag bij ons? Dan heeft u volgende week de materialen voor de deur staan, en kunt u volgend weekend gaan installeren!

Benieuwd naar uw terugverdientijd? Vul dan nu de SolarCheck in: http://www.zpd.nu/solar-check.html 
Ga terug naar het overzicht